Blue Technology иновативни екологични устойчиви решения

Диамантено шлайфане и полиране на Бетон, Мрамор, Гранит / Епоксидни и Индустриални подови настилки

Иновативни и смарт решения за поддръжка на подовите и стеннни настилки на вашите сгради по най-щадящия за съоръженията ви и околната среда начин.

20211101_13192420211105_134604

За нас

Blue Technology - Иновативен фасилити мениджмънт

Нашата мисия е да предлагаме решения за сградния фонд на бизнеса Ви, които да повишат експлоатацията на подовите Ви настилки, спрямо интензитета на трафика. С предлаганите ни услуги, гарантираме правилна поддръжка и експолатация на подовите и стенни повърхности, така че да се оптимизира ефективността на бизнеса Ви

Мозайка

Естествени каменни настилки

Експертният ни опит, съчетан с най-модерните технологии в сектора, ни позволява да върнем оригиналния блясък на мрамора, гранита и др. естествени облицовки.

Диамантено шлайфане - Blue Technology
Възстановяване

Възстановяване на стари мозайки и настилки от естествени материали

Използваме специализирана технология по дълбочинно шлайфане, запълване на фугите със заздравяващи смеси и последващо полиране и импрегниране.

Реновиране на бетонова настилка
Диамантено шлайфане на естествени каменни настилки
Бетон

Бетонова настилка

Диамантеното шлайфане и полиране напълно запечатва микропорьозността на бетонните повърхности. Финалния резултат са огледално лъснати подови повърхности, идентични на висококачествен гранитогрес, но на осезаемо по-ниска цена.

Възстановяване на стари / амортизирани мозайки и настилки от естествени материали
Реновиране

Реновиране на бетон

Чрез технологията ни за дълбочинно диамантено шлайфане на бетон и опита натрупан от екипа ни, можем да възстановим компрометирани бетонови настилки загубили цвета и блясъка си.

Брандиране на бетон

Брандиране на бетон

Изработка на вградено лого, фирмен символ, информативен знак или текст върху бетонова повърхност.

Епоксидни смоли

Качествена изработка на подови настилки от епоксидни смоли, които превръщат всяко пространство в рай и оставят трайно впечатление на всеки, който влезе.

Епоксидни смоли от Blue Technology

Aura Air

Иновативна дезинфекция със смарт система
Aura Air

Компактна и ефективна система за пречистване и мониторинг на въздуха, разработена и тествана от израелски учени. Лесна за настройка и управление качество на въздуха в помещенията чрез приложение на телефона ви.

Портфолио

Завършени проекти от Blue Technology

Witness the magic of preserving image quality while dramatically reducing file sizes and experience high-quality visuals.

Преди Blue TechnologyСлед Blue Technology

Дезинфекция

Aura Air - Смарт система за почистване на въздуха

Aura филтрира и дезинфекцира въздуха в помещенията чрез уникален процес на пречистване от 4 етапа, като същевременно следи зорко качеството му в реално време.

Aura - качеството на въздуха