fbpx

Фирма Blue Technology предлага иновативни и смарт решения за поддръжка на вашите сгради, по най-щадящия за съоръженията ви и околната среда начинМисията на компанията е чрез дейността си и специфичното портфолио от услуги, да улеснява и повишава ефективността на основния бизнес на клиентите си, независимо дали те оперират в сферата на Управлението на имоти и Сграден фонд, Индустрия, Логистика и складови стопанства,  Строителство и др.  

Blue Technology е дъщерна компания на Viki Services, водещ фасилити мендижмънт оператор на българския пазар

Част от дейностите ни са: 

  • Диамантено шлайфане и полиране на Бетон и  настилки от Естествен камък.  

С експертната ни подръжка вашите мраморни и гранитни подове, мозайки и стълбища ще бъдат красиви и блестящи за дълго време. Шлайфане и полиране на бетон с диамантени инструменти за индустриални халета, складове и логистични бази, магазини и шоуруми, работилници и сервизи, офиси, клиники и домове. Възстановяване на стари бетонови настилки.  

  • Дезинфекция и пречистване на въздуха с технологии от ново поколение. Нашата 5 филтърна система убива 99.9 % вируси, бактерии и алергени, вкл. и Ковид-19. С уеб базирана платформа за непрекъснато управление и мониторинг на качеството на въздуха във офиса, производството, клиниката или дома ви.