Бластерно почистване на графити, ръжда, стара боя, варовикови наслоявания от фасади, прозорци и дограми

Екологично решение за почистване на графити с микро-аеро-абразивна почистваща система

Предлагаме безкомпромисно почистване на фасади на сгради и всякакви повърхности от камък, гранит, мрамор, бетон, метал, стъкло, дърво и други.

С новата ни италианска технология Trilogy 9/28 можем да отстраним бързо и безкомпромисно всякакви замърсявания по фасади, огради, паметници, исторически обекти, витрини, дограма, превозни средства, информационни табели и мн. др. повърхности.
Новата микро-аеро-абразивна почистваща система комбинира за първи път патентованата HELIX технология с конвенционалните суха и мокра (H2O) екобластиращи технологии. Тази тройна функционалност  гарантира изключителна гъвкавост и ефективност на почистването, която позволява да се намали драстично времето за почистване, отстраняване на боя, възстановяване и обработка на повърхности. Всичко това с прост и екологичен метод, безопасен за околната среда, обработваната повърхност и служителите ни.
С иновативната ни Trilogy система обработваме повърхности с различна порьозност от варовиков камък до стъкло, чрез ползване на абразиви с различна структура, по този начин осигуряваме урбанистично, индустриално и специализирано почистване, което възстановява градската чистота, битовата и работна среда.
Следваща секция

Бластерно почистване с иновативната ни технология:

Графити
Графити
Атмосферни замърсявания
Атмосферни замърсявания
Витрини и дограма
Витрини и дограма
Стара боя
Стара боя