Система за контрол на въздуха

Смарт система за контрол и почистване на въздуха Aura Air унищожаваща 99.9% бактерии, вируси, алергени, вкл. SARS Cov-19

Искате да предпазите себе си и близките си хора, колегите и служителите си, както и клиентите си от предизвикателствата на новото време?

Представяме ви най-компактната и ефективна система за пречистване и мониторинг на въздуха, разработена и тествана от израелски учени. Лесна за настройка и управление чрез мобилно приложение, тя контролира качеството на въздуха в помещенията 24/7.

Aura Air филтрира и дезинфекцира въздуха в помещенията чрез уникален процес на пречистване от 4 етапа, като същевременно следи зорко качеството му в реално време. При откриване на отклонения, Aura Air ви предупреждава незабавно, като предоставя важна информация относно произхода на проблема, решенията относно коригирането му и предупреждава ако е необходимо незабавно действие или евакуация.

Система за контрол на въздуха

Първоначални настройки

 1.  Анализиране 
  Aura Air супервизира качеството на въздуха на закрито и на открито на базата на наблюдение в реално време чрез масив от интелигентни сензори.   
  В закрити помещения: 
  дим, CO, CO2, VOC, PM 2.5, PM 10, температура, влажност. 
  На открито: CO, NOX, NO, NO2, 03 (озон), алергии, VOC, PM 2.5, PM 10, температура, влажност, време, и прогноза за времето
 2. Персонализиране   
  Уникален асистент за качеството на въздуха, който персонализира дейността на устройството Aura Air точно спрямо нуждите на крайния потребител и здравословните му нужди. След попълване на входящия въпросник, устройството Aura Air ще предприеме действие и ще предостави необходимите препоръки, като активира действието на  устройството спрямо персоналните изисквания за качеството и състава на въздуха на потребителя
Aura - качеството на въздуха

Филтриране и дезинфекция

Aura Air филтрира и дезинфекцира въздуха чрез 4 уникални етапа:

Предфилтър:
Филтрира едри частици прах, полени, насекоми, животински косми и други 

Ray filter:
Нашият патентован филтър Ray filter се състои от три части:

 • HEPA-99,98% ефективен филтър за частици от 0,3 микрона
 • Въглероден слой – абсорбира летливи органични съединения (VOC) и неприятни миризми
 • Интелигентна медна тъкан – интелигентен материал, който се състои от филтър от меден слой, филтриращ вируси, бактерии, алергени

The Sterionizer
Компонент, базиран на технологията на биполярна йонизация. Sterionizer генерира положителни и отрицателни йони – точно като тези, които се срещат в природата – които пречистват и освежават въздуха в помещението, чрез премахването на споменатите по-горе вредни замърсители.

UVC LED’s
Ефективни при неутрализиране на бактерии, вируси и паразити, чрез унищожаване на протеините върху клетъчната мембрана.

Иновативна дезинфекция

Клинично доказана ефективност

След предизвикателствата, с които се сблъска цялото човечество с коварния вирус, научния екип, разработващ Aura Air и отделът по обща и онкологична хирургия в израелския медицинския център Chaim Sheba провеждат серия от експерименти по внедряването на пречистватели на въздуха с цел дезинфекция и пречистване на въздуха от почти всички видове замърсители.

По време на експериментите и придружаващите клинични тестове, екипа доказва, че системата за пречистване и специалните филтри успешно се справя с филтрирането на различни високорискови патогени, включително различни агресивни вируси като инфлуенца H1N1 и инфлуенца H5N1.

В края на 2020 г. компанията завърши клиничните експерименти за тестване на ефективността и способностите за филтриране и унищожаване на Aura Air върху коронавируса SARS Cov-19. Резултатите, доказани с редица клинични методи, категорично доказват 99.9 % успеваемост на филтрите на пречиствателната система.