fbpx

Смарт система за почистване на въздуха Aura Air унищожаваща 99.9% бактерии, вируси, алергени, вкл. SARS Cov-19

Искате да предпазите себе си и близките си хора, колегите и служителите си, клиентите си от предизвикателствата на новото време?

Представяме ви най-компактната и ефективна система за пречистване и мониторинг на въздуха, разработена и тествана от израелски учени. Лесна за настройка и управление качество на въздуха в помещенията чрез приложение на телефона ви.

Aura филтрира и дезинфекцира въздуха в помещенията чрез уникален процес на пречистване от 4 етапа, като същевременно следи зорко качеството му в реално време. При откриване на опасности, Aura ви предупреждава незабавно, като предоставя важна информация относно произхода на проблема, решенията относно коригирането му и предупреждава ако е необходимо незабавно действие или евакуация.

КАК РАБОТИ?

    1. Откриване

Aura открива качеството на въздуха на закрито и на открито на базата на наблюдение в реално време чрез масив от интелигентни сензори

В закрити помещения:

дим, CO, CO2, VOC, PM 2.5, PM 10, температура, влажност

На открито:

CO, NOX, NO, NO2, 03 (озон), алергии, VOC, PM 2.5, PM 10, температура, влажност, време, и прогноза за времето

   2. Персонализиране

Уникален асистент за качеството на въздуха, който персонализира устройството Aura точно спрямо нуждите на крайния потребител и здравословните нужди. След попълване на въпросника устройството Aura ще предприеме действие и ще предостави необходимите препоръки, като персонализира устройството спрямо персоналния профил на крайния потребител

   3.  Филтриране & дезинфекция

Aura филтрира и дезинфекцира въздуха чрез 4 уникални етапа:

Предфилтър:

Филтрира големи частици прах, полен, насекоми, животински косми и други големи частици

Ray filter:

Нашият патентован филтър Ray filter се състои от три части:

  • HEPA-99,98% ефективен филтър за частици от 0,3 микрона
  • Въглероден слой – абсорбира летливи органични съединения (VOC) и неприятни миризми
  • Интелигентна медна тъкан – интелигентен материал, който се състои от филтър от меден слой, филтриращ вируси, бактерии, алергени

The Sterionizer

Компонент, базиран на технологията на биполярна йонизация. Sterionizer генерира положителни и отрицателни йони – точно като тези, които се срещат в природата – които пречистват и освежават въздуха в помещението, чрез премахването на споменатите по-горе вредни замърсители.

UVC LED’s

Ефективни при неутрализиране на бактерии, вируси и паразити, чрез унищожаване на протеините върху клетъчната мембрана.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ

След предизвикателствата, с които се сблъска цялото човечество с коварния бизнес, научния екип, разработващ Aura Air и отделът по обща и онкологична хирургия в израелския медицинския център Chaim Sheba провеждат серия от експерименти по внедряването на пречистватели на въздуха с цел дезинфекция и пречистване на въздуха от почти всички видове замърсители.

По време на експериментите и придружаващите клинични тестове, екипа доказва, че системата за пречистване и специалните филтри успешно се справя с филтрирането на различни високорискови патогени, включително различни агресивни вируси като инфлуенца H1N1 и инфлуенца H5N1.

В края на 2020 г. компанията завърши клиничните експерименти за тестване на ефективността и способностите за филтриране и унищожаване на Aura Air върху коронавируса SARS Cov-19. Резултатите, доказани с редица клинични методи, категорично доказват 99.9 % успеваемост на филтрите на пречиствателната система.